Een bedrijfsfiets is een machine in uw organisatie waarvan verwacht wordt dat ze lange tijd voor een rendement zorgt. Anders zou u de aankoop nooit overwogen hebben.Zoals elke machine in uw bedrijf moet u kunnen rekenen op een snelle, correcte en betaalbare onderhoudsservice.

ONDERHOUDSPLAN:
Dit is het tweede facet in ons beleid:
Wie een gespecialiseerd product verkoopt moet ook voor een aangepaste onderhoudsservice kunnen zorgen.
Wij maken ons sterk rond het feit dat naast onze hoogkwalitatieve en tevens betaalbare bedrijfsfietsen wij ook een uitgekiende  en betaalbare onderhoudsservice kunnen aanbieden.
Dit kan omdat wij steeds alle onderdelen op voorraad hebben, en wij steeds alle herstellingen in onze eigen werkhuizen uitvoeren i.v.m. het juiste herstelrendement, juiste gereedschappen en het voorhanden zijn van alle noodzakelijke vervang- en herstelmaterialen.
Dit kan ook omdat wij regelmatige ophaal- en leveringsritten inplannen doorheen de drukste industriesites van Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Zeeuwsch-Vlaanderen.
Voor bedrijven met grotere fietsenparken plannen wij zelfs vaste wekelijkse afhaaldagen waarbij de herstelde fietsen aangeleverd worden, en de te herstellen fietsen opgeladen worden.
Voor andere bedrijven gebeurt dit dikwijls volgens het afroepprincipe.
De hersteltarieven worden op voorhand vastgelegd, en na elke herstelbeurt bezorgen we u een gedetailleerd herstelrapport met alle werkzaamheden die per fiets uitgevoerd zijn.
Samen met een fantastische bedrijfsfiets leveren wij dus een fantastisch onderhoudsplan zodat uw fietsenpark voor u geen zorg meer is, en voor ons een eerbare zaak kan blijven.